Welkom op onze blog..

Veel leesplezier!

blog image

De beste Sony A7IV instellingen voor Fotografie & Video! (incl. download)

December 11, 20223 min read

Download onze Sony A7IV Settings 📋

Beste fotografen & videomakers,

Vandaag gaan we het met jullie hebben over camera instellingen voor de Sony A7IV. Als je net als wij van plan bent om met deze camera te werken, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar tips en tricks om het maximale uit je camera te halen. Stop met zoeken!

Wij hebben de beste Sony A7IV instellingen voor fotografie & video op een rijtje gezet en gratis beschikbaar gemaakt voor jou! Download het .DAT bestand en installeer het vandaag.

Scherpstellen met de Sony A7IV

Een van de belangrijkste instellingen die je moet overwegen bij de Sony Alpha A7IV is het scherpstellen. De A7IV heeft een snelle en precieze autofocus, dus het is zaak om ervoor te zorgen dat je de juiste instellingen gebruikt om te zorgen dat je onderwerp scherp in beeld is. Een goede tip is om de Flexible Spot-modus te gebruiken, omdat deze je in staat stelt om de scherpstelling handmatig te verplaatsen naar de plek waar het scherp moet zijn.

Meer van dit soort handige tips rondom scherpstellen, belichting en andere belangrijke camera instellingen vind je in onze online training Video 101. Hierin leer je de complete basis van videografie en stomen we je binnen 3 maanden klaar om geld te verdienen!

basis cursus videografie Lisa & Mikey video 101

Sony A7IV X Tamron 35-150mm F2.0 - F2.8

Een andere belangrijke instelling is het Diafragma. De Sony A7IV heeft een aantal super goede objectieven. Een van deze lenzen / objectieven is de Tamron 35-150mm F2.0 - F2.8. Dit is een allround zoomlens die geschikt is voor zowel fotografie als video. Het lichtsterke diafragma van F2.0 aan de kortste brandpuntsafstand en F2.8 op 150mm betekent dat je in staat bent om een prachtige onscherpe achtergrond te creëren. Dit maakt deze lens ideaal voor portretfotografie en andere close-up opnamen.

Daarnaast is de Tamron 35-150mm F2.0 - F2.8 ook uitgerust met een snelle en precieze autofocus, wat je in staat stelt om scherpe foto's en video's te maken zonder dat je hoeft te wachten tot de lens scherpstelt. Al met al is deze lens een uitstekende keuze voor de Sony A7IV en zal het je in staat stellen om prachtige foto's en video's te maken. Probeer deze lens uit en ontdek hoe hij jouw fotografie en video skills naar een hoger niveau brengt.

Sony A7IV + Tamron 35-150mm in actie!

Haal het maximale uit je Sony A7IV

Tot slot wil ik je nog even herinneren dat deze instellingen slechts suggesties zijn en dat je altijd moet experimenteren om te zien wat het beste werkt voor jouw stijl van fotografie en video maken. Dus neem de tijd om te leren en te experimenteren met camera instellingen van de Sony A7IV. In conclusie is de Sony A7IV een geweldige camera voor zowel fotografen als videomakers. De camera is uitgerust met een snelle en precieze autofocus, een hoog diafragma-bereik en uitstekende low-light prestaties, wat je in staat stelt om prachtige foto's en video's te maken in verschillende omstandigheden, zoals op reis! ☀️

2X Sony A7IV in het prachtige Santorini!

Conclusie Sony A7IV

Als je op zoek bent naar de perfecte camera, dan is de Sony A7IV zeker een goede keuze. Neem de tijd om de camera te leren kennen en experimenteer met instellingen en lenzen om te zien wat het beste werkt voor jouw stijl. Wij weten 1000000% zeker dat je onder de indruk zult zijn wat de Sony A7IV voor jou kan betekenen! Net zoals wij waren toen we deze camera voor het eerst uit mochten pakken... Wat een powerhouse is het =)

sony a7ivsony alpha mark 4sony alphasony nederlandcamera instellingen sonybeste camera instellingen sonybeste camera instellingen sony a7ivbeste camera instellingen sony alpha 7ivcamera instellingen sony a7ivcamera instellingen sony fotografie en videobeste camera instellingen fotografiebeste camera instellingen videografiefotografie en videografiesony camera instellingen voor beginnershoe stel ik mijn sony camera in?beste instellingen sony?
blog author image

Lisa & Mikey

Wij zijn 2 enthousiaste creatievelingen die lesgeven in Fotografie & Video! Dit doen we op YouTube, via online trainingen en onze 2-op-1 coaching trajecten. Ben jij een beginnende foto- / videograaf? Dan helpen wij jou graag verder om je eerste stappen te zetten in je professionele carrière!

Back to Blog

Stel je vraag hier!

Heb je een vraag?

Lisa & Mikey Creator Academy Logo

KVK: 70619700

team@lisamikey.nl

Treurenburgstraat 135, 5613EA

Algemene voorwaarden

Copyright 2024